На тридесет седмој, ванредној, седници Градског већа града Краљева, одржаној у петак, 11. октобра 2024. године, којом је председавао градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, већници су разматрали десет тачака дневног реда.

Донет је Закључак којим се утврђује Предлог одлуке о изради измене Плана генералне регулације „Горњи Чибуковац“ и којим се Скупштини града предложе његово доношење.

Веће је усвојило Правилник о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи града Краљева, Градском правобранилаштву града Краљева, Локалном омбудсману града Краљева и Служби за интерну ревизију органа и служби града Краљева.

На седници Градског већа донета су два закључка у вези са усвајањем Извештаја о раду Штаба за ванредне ситуације града Краљева за 2023. годину и у вези са усвајањем Плана рада Штаба за ванредне ситуације града Краљева за 2024. годину.

Краљевачки већници позитивно су се изјаснили на четири решења о давању сагласности од којих се два односе на парцелацију катастарских парцела, а два решења односе се на I Измену Програма редовног и ургентног одржавања улица и јавних површина односно на I Измену Програма редовног и ургентног одржавања некатегорисаних путева (асфалтираних и неасфалтираних) на територији града Краљева за 2024. годину.

Донето је Решење o преносу права јавне својине на покретним стварима у вези са опремом за рад Саобраћајне полиције за потребе Полицијске управе Краљево.

Већници су донели Решење о утврђивању распореда и времена дневног коришћења без накнаде спортских објеката у Краљеву за 2024/2025. годину.